Dlhoročné skúsenosti s predajom výrobkov na vybavenie kúpeľní, zastrešovanie projektov s dozorom projektantov a náročných investorov a prevádzkovanie internetového obchodu sú aspekty, ktoré vybudovali pozíciu spoločnosti SaniWell. Sme vnímaní ako spoločnosť, ktorá dokáže napĺňať zámery vyžadujúce veľkú angažovanosť, odborné vedomosti a zodpovednosť. S potešením sme sa podieľali na rekonštrukcii stavieb ako kúria v Niegoszowiciach a Rzepline, kde sme dodali výbavu kúpeľní a keramické obkladačky.

Niegoszowice.jpg

Veľkou výzvou sú často novodobé projekty, v ktorých treba zosúladiť návrhy projektantov s technickými možnosťami. Na tomto mieste môžeme spomenúť stavbu novodobého apartmánového domu v Krakove na Krowoderskej ulici, kde sme vykonávali ukončovacie práce v hale a jednotlivých apartmánoch.

Krowod_150dpi.jpg

Zaoberáme sa však predovšetkým vybavovaním individuálnych, komplexných objednávok zákazníkov, ktorí sa v dnešnej internetovej dobe rozhodnú na objednanie vybavenia kúpeľní za vyššie sumy práve v našom internetovom obchode www.sanitbuy.sk. Ich názory na spoluprácu s nami môžete nájsť v záložke „názory o sanitbuy.sk“ a v známych portáloch porovnávajúcich ceny ako Ceneo alebo Nokaut.

Dnes môže internetový obchod zriadiť každý, preto dobre zvážte, komu zveríte svoje peniaze !