Každýchpár týždňovzabezpečujeme vlastnú dopravutovaru naSlovensko.Vďaka tomu znižujeme náklady na dopravuo 50 %. Táto ponuka je adresovaná zákazníkom, ktorí môžu na zásielku počkať o niečodlhšie ako býva bežné. Umožňuje nám to tiež vybavovať aj menšieobjednávky. Tešíme sa na vaše dopyty aobjednávky.
Najbližšia dodávka je plánovaná približne 12. 03. 2013. Trasa:Žilina, Trenčín, Bratislava, Nitra, BanskáBystrica, Poprad, Prešov, Košice a okolie týchto miest.

Náš obchod splupracuje s niekoľkými dôverihodnými dopravnými spoločnosťami, ktoré dovážajú tovar našim zákazníkom. V prípade menších objednávok, ako sú napríklad batérie, malé umývadla, kúpeľňové doplnky a pod. ponúkame dovoz priamo k zákazníkovi za veľmi atraktívne ceny.

Pokiaľ máte záujem o vaňe, sprchové dvere, kúpeľňový nábytok a pod., môžete využiť naše služby osobného odberu výrobkov zo skladu pri poľsko - slovenských hranicu - je to pohodlné hlavne pre zákazníkov bývajúcich v Prešovskom a Žilinskom kraji. Pre tých ktorý dávajú prednosť pohodliu a komplexnému vybaveniu objednávky navrhujeme paletovú prepravu, ktorá sa pri objednávkach s väčšou hodnotou viac opláca. Z času na čas taktiež organizujeme hromadné dodávky na teritórium Slovenka. Takéto dodávky nám dovoľujú dodávať tovar viacerím klientom podčas jednej trasy a taktiež zníženie Vašich výdavkov na transport. Informácie o najbližších plánovaných hromadných dodávkach budú umiestnené na našej internetovej stránke.

Pre prepočítanie nákladov na dopravu a určeniu spôsobu dodávky kontaktujte obchodné oddelenie. Náš konzultant Vám rád poradí.